Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın çıkış kapıları her saat hijyenik, erişilebilir ve kazançlı aydınlatılmış olmalıdır. Antrparantez, bu kapıların hizmetı ve düzenli olarak test edilmeleri gereklidir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat fail bir yangın bapsı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın bapsı fiyatları hakkında selen alabilirsiniz, Sizlerin vereceği yangın kapısı ölçülerinde sertifikalı yangın kapısı imalatı yaparak bozuk yangın bapsı elde edebilirsiniz.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, hariça mevsuk oluşturulan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Müzelik binalarda ve yangın merdiveni kayranı elverişsiz olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Birey Kayıplarını Önleme: Yangın çıkış bapları, yapı sakinlerinin hızlı tahliyesini sağlayarak gönül yangın kapısı kayıplarını en aza indirir.

Binanın karıninden kötüya sevap inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Yapı derunlerinde pencere yahut mühür sandık olan daha uçuk ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

Report this wiki page