5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık strüktüryor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında dikkat edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem ustalıklevinin yitirilmemesi karınin hem de merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi midein bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın ve müstacel keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu kanat temelı modellerde düzgülü kapı koluna menent. 

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Bu dizge ekseriya ivedi bir durumda çabucak açılabilen son çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoğunlukla bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp anlayışsız çekilebilmesini sağlamlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Umumiyetle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden döşeme seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Mesafeç park yeri bulunamadığı için 500 metre sırtında bapyla Beyazıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu alınteriyle hakeden Güzel Komutan ve ekibine teşekkürler.

Yangına karşı güvende tutmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, Yangın Kapısı nazik anda insanların hayat emniyetliğini çıkarmak için kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla yüreklilik örgütleme etmekteyiz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Gestaltların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin binalmasına destur verilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page